Προορισμοί Εξωτερικού

www.stemajourneys.com-about-1005.jpg

Ο προορισμός κάποιου δεν είναι ποτέ ένα μέρος, αλλά ένας νέος τρόπος να δεις τα πράγματα.

Henry Miller

Αν η ταξιδιάρικη ψυχή του Έλληνα πρέπει να κοπεί στη μέση, στο ένα της μισό θα βουτά σε γαλαζοπράσινα νερά και στο άλλο μισό θα περπατά με αυτοπεποίθηση σαν κοσμοπολίτης gastro-ταξιδευτής σε μια ξένη πολιτεία.

Από ένα συννεφιασμένο σκηνικό του Τάμεση μέχρι τις άγνωστες ζούγκλες στην Παπούα Νέα Γουινέα, η ανθρώπινη επαφή και οι αυθεντικές δραστηριότητες, κάνουν τέτοια ταξίδια, όχι απλά μια ανάμνηση, αλλά μια πολύτιμη εμπειρία ζωής. 

Η γοητεία των ταξιδιών στο εξωτερικό είναι συνήθως πολύ μεγαλύτερη, αφού όλες μας οι διαδρομές εξελίσσονται με γνώμονα το άγνωστο. Μας παρασύρουν και μας αποκαλύπτουν τη σημασία των αιφνιδιασμών.

Σ' αυτά τα ταξίδια, δεν έχει σημασία πόσο μακριά θα φτάσεις, αρκεί να έχεις φύγει από τη "βάση" σου. Τι κι αν δεν μπορείς να μιλάς αρκετά τη γλώσσα και δεν ξέρεις πού πηγαίνεις, τα ταξίδια εξωτερικού είναι μια αισθαντική υπόθεση. Είναι η στιγμή που ανοίγουμε τις καρδιές και τα μάτια μας και προσπαθούμε να μάθουμε όσα περισσότερα γίνεται για το νέο κόσμο που αππλώνεται γύρω μας. 

proorismoi-eksoterikou-quote-stemajourneys.com.jpg

Κύπρος

coming soon

www.stemajourneys.com-about-6.jpg

Πόζναν

coming soon

www.stemajourneys.com-about-1099.jpg

Κωνσταντινούπολη

coming soon

www.stemajourneys.com-prespes-greece-614.jpg

Βουκουρέστι

coming soon

www.stemajourneys.com-about-1077.jpg